25 de ani ai Forumului Democrat al Germanilor din România

Placheta Jubiliara 25 ani FDGR"25 de ani ai Forumului Democrat al Germanilor din România" au fost sărbătoriți, pe data de 9 martie, la Sibiu, în cadrul unei manifestații festive de excepție, care a adunat înalți demnitari ai celor două state, printre care ministrul de Externe al Republicii Federale Germania, dr. Frank-Walter Steinmeier, președintele Klaus Iohannis și ministrul român de Externe, dl. Bogdan Aurescu, dar și parteneri și colaboratori importanți ai FDGR.

 

Printre aceștia, Fundația Hanns Seidel - România, reprezentată, la Sibiu de directorul pentru România și Republica Moldova, dl. Daniel Seiberling, a avut onoarea de a primi placheta jubiliară „25 de ani de la înfiintarea Forumului Democrat German din Romania”, reflectând relația de bună colaborare și, nu în ultimul rând, legătura strânsă pe care ne dorim să o continuăm.

În același cadru, au avut loc inaugurarea unei expoziții, evidențiind parcursul constant ascendent al relațiilor româno-germane, dar și un spectacol care a adus pe scenă numeroase formații de muzică și dans ale FDGR.

Filtre arhiva