„10 ani de activitate DGA”

sticker 2 CopyPe data de 28 mai 2015, a avut loc, în toate cele șase sectoare din Municipiul București, precum și în orașul Otopeni din Județul Ilfov, o acțiune publică de prevenire a corupției, prin care am marcat, în același timp, împlinirea a „10 ani de activitate a Direcției Generale Anticorupție”. Obiectivul urmărit prin derularea proiectului a fost, îndeosebi, promovarea  transparenţei, integrităţii şi responsabilităţii prin informarea şi încurajarea cetăţenilor de a lua atitudine în semnalarea cazurilor de corupţie.

Astfel, în intervalul orar 10:00 – 12:00, participanții la trafic, pietoni sau conducători auto, au fost întâmpinați de elevi ai liceelor din capitală implicate în proiectul „Plătește ZERO pentru ce ți se cuvine!” cu materiale promoționale de promovare a integrității și a liniei telefonice TelVerde anticorupție.  
 
IMG 20150528 WA0037Sub îndrumarea Brigăzii Rutiere, respectiv a funcționarilor I.P.J. Ilfov-Serviciul Rutier, tinerii îmbrăcaţi în tricouri inscripţionate cu mesaj de promovare al Telverde anticorupţie, cu şepci şi insigne ale DGA şi PMB, au disptribuit cetăţenilor peste 4000 de baloane, pliante, broşuri, carneţele, pixuri, stickere sau insigne.

Filtre arhiva