Management public pentru aleșii locali

DSCF2115În perioada 18-20 noiembrie 2015 Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală Cluj-Napoca şi Fundaţia Hanns Seidel România au organizat programul de formare „Management public pentru aleși locali” care s-a adresat aleșilor locali din administrația publică, primarilor, viceprimarilor, președinților și vicepreședinților consiliilor județene, consilierilor județeni și locali.

Programul a fost susţinut de domnul prof. univ. dr. Ioan Santai, profesor la Facultatea de Drept  ”Simion Bărnuțiu” din Sibiu și domnul dr. Cristian Roman, fost vicepreședinte a Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.
În timpul programului au fost dezbătute teme privind statutul juridic al aleșilor locali, funcția publică, actele consiliilor locale și județene etc.

La acest program de perfecţionare au participat un număr de 10 de persoane, din diferite instituții publice și anume: Primăria Valea Viilor, Primăria comunei Meseșenii de Jos, Primăria Belin, Primăria comunei Cristești, Primăria Horezu, Primăria Aiud, Consiliul local Vurpăr, Consiliul Județean Sibiu.

Filtre arhiva