Şcoala de Comunicare: Băile Felix

20160130 165527Institutul de Studii Populare şi Fundația Hanns Seidel România au organizat, în perioada 30 – 31 ianuarie, la Băile Felix, seminarul regional intitulat „Școala de Comunicare”. Cursurile acestei ediţii s-au axat pe comunicarea media, temă care a fost abordată din mai multe perspective: analiză sociologică, direcţii strategice, discurs politic, prezenţă mediatică.

În cadrul seminarului, au prezentate, de asemenea, studii de caz relevante pentru fiecare abordare în parte. Participanţii au avut oportunitatea să ia parte la un Atelier de comunicare media care a sintetizat în mod practic toate cunostintele obţinute în cadrul cursurilor.

20160130 122312Printre lectori, s-au numărat: domnul Răzvan Orășanu, Director Executiv al Institutului de Studii Populare, domnul Valeriu Turcan, fost consilier prezidențial, purtător de cuvânt al Președintelui României si secretar de stat în Guvernul României, domnul Bruno Stefan, lector la Universitatea Politehnică din Bucuresti și președinte al Fundației „Biroul de Cercetări Sociale” și domnul Cătălin Dumitru, doctor în comunicare, fondator și senior partner al Kensington Communication.

Scopul seminarului, asumat cu responsabilitate de fiecare trainer, a fost acela de a oferi participanților posibilitatea de a deține cunoștințele necesare pentru maximizarea eficienței mediatice a mesajelor pe care doresc să le transmită în calitate de candidați sau de membri ai staff-ului de campanie.

Filtre arhiva