Good practices in gender equality and communication. Woman representation in European society

20160312 115836Institutul de Studii Populare, alături de Fundația Hanns Seidel - România și de Wilfried Martens Centre for European Studies, în colaborare cu Organizația Femeilor Liberale din Prahova (OFL-Prahova) au organizat seminarul "Bune practici în materie de egalitate de gen și comunicare. Reprezentarea femeii în societatea europeană" („Good practices in gender equality and communication. Woman representation in European society”), care a avut loc la Sinaia, între 12 și 13 martie 2016.

20160313 171731Acesta este primul eveniment din seria "Women best practice exchange", organizată în acest an în cadrul proiectului comun stabilit dintre parteneri. La proiect au participat traineri precum: domnul Cătălin Dumitru, doctor în comunicare, fondator si senior partener la Kensington Communication, doamna Oana Stănciulescu, comentator și analist politic, domnul Amedeo Ene, prezentator de știri, talk show-moderator și editor de știri la Realitatea TV și doamna Roxana Ioana Iliescu, jurnalist.

20160313 170426Obiectivul principal al acestor programe este promovarea egalității de gen în România și contribuția la consolidarea rolului femeilor în societate, inclusiv consolidarea abilităților de prezentare și comunicare, consolidarea cunoștințelor ideologice și istorice cu privire la participarea femeilor în societatea românească și la nivel european, încurajând, în cele din urmă, participarea acestora la alegerile locale pentru funcțiile de primar, consilier, consilier județean etc.

Această serie de evenimente se va concentra pe diverse domenii, cum ar fi: reprezentarea femeilor pe piața forței de muncă, rolul social al femeilor, tehnici de comunicare pentru diferite niveluri, îmbunătățirea cunoașterii politicilor publice, oferind o perspectivă istorică asupra rolului femeilor în România și Europa.

Filtre arhiva